Monday, September 3, 2012
Karamelline tort
Biskviit:
4 muna
4 spl suhkrut
4 spl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
70 gr röstitud purustatud maapähkleid
Munad vahustada suhkruga tugevaks vahuks, vispliga õrnalt tõstes juurde segada jahuga segatud küpsetuspulber ja kõige lõpus röstitud pähklid. Küpsetada 180 kraadi juures ca 20 minutit. Lasta jahtuda.
Kreem:
600 ml vahukoort
6 spl suhkrut
450 gr Farmi karamellimaitselist toorjuustu
Vahukoor vahustada suhkruga kergelt paksenemiseni, lisada toorjuust ja vahustada edasi. Ettevaatust ülevahustamise oht!
Lisaks läheb vaja 250-300 ml rabarberimoosi. Kasutasin kodukootud moosi.
Põhi lõigata 3 kihiks. Kihtide vahele kõigepealt pool moosikogusest ja siis kiht kreemi. Peale ja külgedele ka kreemikiht. Kaunistatud riivitud šokolaadi ja pohladega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment